fbpx
Bisnes Makan Delivery Dari Rumah

Korang mencari panduan langkah demi langkah untuk buat bisnes makan delivery dari rumah? 

Untuk pengetahuan (andaikata yang masih tak taulaa kan..) bisnes makan delivery dari rumah ini adalah bisnes yang paling senang nak buat. Tak perlu keluar banyak modal dan boleh start bila-bila masa dari rumah sahaja.

Serius! hari ni pun boleh…

 

Tapi..saya tak tahu masak!

Kalau yang rajin dan pandai masak tu, memang satu kelebihan laaa…Tapi kalau tak tau masak pun, boleh je belajar. Mulakan dengan 1 jenis makanan je dulu. 

Kepada yang masih takde idea tu, jangan risau. Bersama-sama dengan panduan ini akan diberikan percuma satu e-book cara masakan spagetti yang lazzaattt dan confirm dapat sambutan..(InsyaAllah!)

So sekarang ni dah tak perlu lagi susah2 nak pikir resipi masakan.untuk start bisnes makan delivery korang tu. 

 

Lagi…apa yang perlu saya tau?

Lepas masak macam mana pulak nak hantar ke pelanggan? Berapa RM nak jual? Macam mana nak buat packaging? Macam mana nak cari supplier? Macam mana nak buat kira-kira? Macam mana nak iklan..? Arrghh.. macam2 lagi laa.. part ini yang selalu orang cepat putus asa.. last2 terus tak buat…ish..ish… 

Jangan…Jangan mudah mengalah sebelum mencuba! 

 

Ok.. Saya bersedia untuk bertindak!

Kalau korang betul2 nak belajar dan nekad untuk terus melangkah ke dunia bisnes makan delivery ni.. Boleh la dapatkan E-book panduan langkah demi langkah Bisnes Makan Delivery sekarang

Manalah tahu mungkin dengan langkah pertama  beli E-Book makan delivery ni, korang boleh buka restoran yang terkenal pulak nanti di masa depan.  Fuuhhh..! Mesti besst.. InsyaAllah.  Kami di HomeBizOnline akan doakan semoga impian korang jadi kenyataan. 

Ingat! Segalanya boleh jadi kenyataan. Hanya perlukan 1 langkah pertama disusuli dengan usaha dan doa.

Klik link ini untuk download sekarang….

https://homebizonline.my/Bisnes-Delivery-Makanan

Eh… Sekejap..ada tambahan sikit..

Selepas korang beli E-Book ni,  jangan lupa hubungi HomeBizOnline semula tau!

Baca Lagi
artiKel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »