fbpx

Jana Pendapatan Sebagai Penulis Bebas

Anda Boleh Menjana Pendapatan Yang Lumayan Dengan Hasil Penulisan Anda.. Walaupun Hanya Secara Sambilan Sahaja!

Ramai orang mempunyai cita-cita dan berimpian untuk menjadi penulis dan dapat menjana pendapatan dengan bakat penulisan tersebut. Tahukah anda, ilmu penulisan ini bukan hanya terhad kepada menulis buku, baik sebuah novel mahupun sebuah karya non-fiction sendiri sahaja, anda boleh menjana wang sebagai penulis upahan dengan  menghasilkan bahan penulisan untuk orang lain juga. 

Ilmu penulisan juga boleh diaplikasikan dalam penulisan blog yang mana anda boleh menjual perkhidmatan untuk menghasilkan artikel untuk blog pelanggan. 

Namun kepada penulis baru yang tidak tahu di mana untuk bermula, itu adalah satu halangan yang paling utama. Tidak ramai yang berjaya merealisasikan impian ini kerana kekurangan ilmu dan tiada mentor untuk dijadikan rujukan.

Untuk itu kami menyediakan panduan langkah demi langkah untuk anda dari penulis yang telah pun berjaya mencipta kejayaan dalam bidang penulisan.

Ingin Belajar dan Tiruvasi Kejayaan Penulis? 

*TIRUVASI = TIRU + INOVASI adalah gabungan tiru dan inovasi. Untuk berjaya dalam apa jua bidang, kita tidak boleh lari dari kesilapan dan kegagalan sama ada kecil ataupun besar. Namun, kita boleh mengurangkan kesilapan kita dengan meniru tindakan orang yang telah berjaya.

Translate »
Klik Untuk Bantuan
Tawaran 1 Slot Iklan ADVERTORIAL PERCUMA khas untuk anda!

Berminat? Isikan info berikut…

Home Biz Planner
Mahu Dapatkannya Secara Percuma?

Isikan Maklumat Berikut..

Mahu EBook Panduan Memulakan Bisnes Dari Rumah + Biz Planner 2023?

Isikan Maklumat Berikut..

Sertai kami sekarang 😊💕

Perkongsian Idea, Quote Motivasi , Info Kelas-kelas online, Tips, Strategi & Peluang Pemasaran untuk bantu anda menjalankan Bisnes Online dari rumah