Klik Untuk Bantuan

Kelas Sabun Basuh Pinggan

RM60.00

Belajar jana pendapatan dengan buat sabun basuh pinggan menggunakan minya terpakai di rumah sahaja.

Kelas ni adalah melalui FB Group sahaja.

Anda boleh belajar guna phone, tak payah keluar rumah.

Kami sediakan video step-by-step. Anda hanya perlu ikut setiap langkah yang diberikan. Gerenti jadi!

Jangan risau, cara buat sabun ni mudah je. Tak complicated pun. Bahan nak guna pun mudah cari.

Kami akan guide dalam group tu kat mana nak cari semua bahan yang diperlukan.

Sekiranya anda mengalami sebarang masalah, tanya sahaja dalam FB group. Admin pasti akan bantu.

Kami nak pastikan anda boleh buat sampai jadi.

Translate »