Klik Untuk Bantuan

Service Penghantaran Barangan Dijamin Jimat Masa, Tenaga & Kos Untuk Pemilik Home Bisnes 2022.

Ramai pemilik home bisnes nak berjimat tapi tak kene tempat!

Semua nak buat sendiri.

Marketing, layan customer, ambil & bungkus order, sampai nak hantar barang pada customer pun buat sendiri juga. 

Sekiranya barangan perlu penghantaran segera, mereka sanggup pandu kenderaan sendiri, berpanas, meredah berhujan daan tersangkut dalam jem..ishh..ishh.. 

PENATNYA!.. 

Berapa banyak masa habis atas jalan raya je? Duit toll, duit minyak lagi.. tambahan kalau kereta rosak. Kira-kira balik, Eemm.. takde la jimat mana pun. Rugi masa dan tenaga sahaja!

Jom kami share strategi mudah & padu yang dijamin dapat jimat masa, tenaga & kos untuk anda…

Bayangkan betapa bestnya kalau anda ada rakan penghantar untuk membuat penghantaran barangan bagi pihak anda. Sentiasa bersedia untuk buat penghantaran segera, hanya perlu bayar bila perlu sahaja dan barangan tersebut boleh sampai dalam 20-60 minit dengan Instant delivery. 

Wow! Semestinya ia solusi terbaik kan?

Ya! Semuanya boleh dengan #GrabExpress -Perkhidmatan penghantaran atas permintaan yang selamat, pantas dan boleh dipercayai

 

Apa lagi yang menarik dengan #GrabExpress?

1) Anggaran kos penghantaran akan terus dikira berdasarkan lokasi penerima dan boleh terus dikongsikan pada customer anda dengan 1 klik sahaja.

 

2) Dengan service multisite grabexpress, anda boleh buat penghantaran kepada beberapa orang customer serentak dalam masa sehari. 

 

3) Dengan Delivery Form sistem di GrabExpress, tiada lagi kes tersalah alamat & dipersalahkan! Customer anda boleh isikan sendiri alamat mereka dan grabexpress akan uruskan segalanya.

 

4) Ada tracking sistem, tak risau dah barang lambat sampai atau hilang di tengah jalan.  Anda & customer anda juga boleh lihat bukti penghantaran, penerimaan dan semak status kedudukan terkini barang secara realtime.

 

5) Yang paling best barangan anda tu akan dilindungi oleh insurance sekiranya terjadi apa2..

Psst…Nak lagi jimat, Pilih & Langgan Pelan #SuperSender. Dengan pelan ini anda boleh menikmati diskaun 5% utk 200 penghantaran setiap bulan. Setiap bulan anda hanya bayar RM3 sahaja!

Jadi.. Apa tunggu lagi, Masa amat berharga tau! 

 Langgan pelan Super Sender untuk jimat lebih RM150 sebulan’ 

Klik sini untuk langgan

⏩ supersenderhomebiz

⏩ supersenderhomebiz

⏩ supersenderhomebiz

 

#SuperSender 

#SuperFast 

#SuperAffordable 

#GrabExpress

Jangan bazir masa hantar sendiri

Lebih baik gunakan  masa itu untuk promosikan bisnes anda.

Nak promosikan bisnes anda di HomeBiz?

 

Tawaran Beriklan Di HomeBiz

Jom beriklan advertorial bersama kami. Lebih istimewanya lagi, iklan advertorial kami ini turut menggunakan kelebihan SEO (Search Engine Optimization) untuk menghubungkan anda dengan pelanggan yang tepat yang membuat pencarian melalui  Google. 

Hubungi kami untuk pertanyaan lanjut.

Andaikata kalau berminat untuk ada kedai online, kami ada pakej istimewa untuk anda! Sistem E-commerce di Whatsapp lengkap dengan pembayaran online dan integrasi courier. Anda tak perlu lagi layan customer 24jam..Tau-tau order masuk je..

Klik sini >> Bina Kedai Online DI WhatsApp

Kalau masih keliru dan perlukan bantuan lanjut  tekan saja butang whatsapp yang ada di sebelah kanan ini.. >>>

Perkongsian Idea, Quote Motivasi , Info Kelas-kelas online, Tips, Strategi & Peluang Pemasaran untuk bantu anda menjalankan Bisnes Online dari rumah.👇😊

🔗 Join Channel Telegram : t.me/HomeBizOnline

Mahu mempromosikan Home Bisnes anda bersama kami dan menggunakan sepenuhnya Kelebihan SEO untuk mendapat pelanggan dari GOOGLE? 

Hubungi Kami Sekarang! 

Kedai Buku Online

Advertisement

Baca Lagi
artiKel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Home Biz Planner
Mahu Dapatkannya Secara Percuma?

Isikan Maklumat Berikut..

Mahu EBook Panduan Memulakan Bisnes Dari Rumah + Biz Planner 2022?

Isikan Maklumat Berikut..