Klik Untuk Bantuan

Tiap-tiap bulan asyik habis duit kat shopee je..! Apa kata kita "TUKAR"? Sekarang ni.. kita cuba pula buat duit kat shopee!

Mari Saya Tunjukkan Cara,
Bagaimana Berniaga Di Shopee Sehingga Mampu Menjana
SALE 4 ANGKA SEMINGGU
Walaupun Secara Sambil-Sambilan Je!

Assalammualaikum & salam sejahtera!.

Nama saya sebenarnya ialah.. Mohd Fahmi!
Tapi di internet! Saya lebih dikenali sebagai Jenin oleh para pelanggan saya!
Saya sebenarnya dah lama berniaga di Internet! Sejak tahun 2007 lagi!
Sebelum berniaga di Shopee, saya telah berniaga di Ebay, Lelong, Lazada dan juga Amazon.

Pertengahan tahun 2015, Shopee mula dibuka di pasaran Malaysia dan saya adalah antara batch yang terawal yang dijemput oleh pihak Shopee untuk membuka kedai dan berniaga di Shopee!

Selain menerima status Shopee Preffered Seller, saya juga mempunyai rekod sebagai eBay Top Rated Seller dan Lelong Star Seller.

Banyak Ke Dapat Sale Kat Shopee?.

Ini adalah screenshoot dari salah satu akaun saya di Shopee!
Nak cakap banyak sangat tu! Takderlah banyak sangat! Tapi Alhamdulillah, setiap minggu, bolehlah konsisten dapat jualan 4 angka!

Manakala yang bawah ini pula adalah jualan keseluruhan salah satu kedai Shopee saya!

Nak Mulakan Bisnes Pertama Anda Di Shopee?

*TIRUVASI = TIRU + INOVASI adalah gabungan tiru dan inovasi. Untuk berjaya dalam apa jua bidang, kita tidak boleh lari dari kesilapan dan kegagalan sama ada kecil ataupun besar. Namun, kita boleh mengurangkan kesilapan kita dengan meniru tindakan orang yang telah berjaya.

Bagaimana Saya Bermula..

Pada mulanya, saya berniaga di Shopee ini senyap-senyap je!
Saya buat sendiri-sendiri je… Memang takder lah nak mengajar atau bagitahu kat sesiapa pun!

Tapi! Pandangan saya berubah apabila saya bertemu dengan beberapa orang kenalan rapat yang mengadu kepada saya tentang masalah mereka untuk menjana pendapatan sampingan serta mendapatkan jualan bagi perniagaan mereka!

 

Setelah saya bertemu dan mengajarkan beberapa orang kenalan saya ini tentang Shopee dan melihat sendiri bagaimana Shopee ini dapat mengubah hidup mereka menjadi lebih baik!

Ianya telah mengubah pandangan dan menyuntik semangat saya untuk mengajarkan tentang Bisnes di Shopee ini kepada lebih ramai orang lagi!

Jadi.. saya pun mengambil keputusan untuk meluangkan masa menulis sebuah panduan berniaga di Shopee secara langkah demi langkah!  Selepas hampir 3 bulan mencuri-curi masa di dalam kesibukan mengurus order di Shopee…

Akhirnya.. terhasil lah….

Ebook Bisnes Seller!!.
(Versi 7.11 - Dikemaskini November 2021)

**Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK(electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda. .

Hah!! Dalam ebook panduan ini, saya dah tulis dan tunjukkan siap-siap. Secara langkah demi langkah, dari mula daftar akaun di Shopee, cara nak masukkan barang hinggalah sampai kepada nak pos barang tu kepada pembeli!

Memang complete!

 

Apa Yang Terkandung Dalam Ebook Ini?

Antara perkara-perkara penting yang saya tulis di dalam ebook ini ialah..

  • Cara mendaftar dan set kedai anda! Sama ada menggunakan apps atau browser di komputer! Saya tunjukkan cara kedua-duanya!.

  • Cara masukkan produk ke dalam kedai Shopee anda! Dalam bab ini, saya share tips-tips berkaitan pemilihan gambar yang mahu dimasukkan serta apakah bentuk dan contoh description yang terbaik yang boleh anda gunakan!

  • Cara nak menguruskan order!. Ini pun penting juga! Bila dah dapat order, macam mana nak bungkus? Borang apa nak print? Macam mana kalau tetiba stok habis pula? Apa nak buat? Semuanya saya terangkan dalam bab mengurus order!

  • 6 Langkah Setel Problem Barang Tak Sampai/ Rosak! Ya! Dari beratus-ratus barang yang kita hantar kepada pelanggan, mungkin akan ada 1-2 yang rosak atau gagal diterima oleh pihak pelanggan! Jadi, disini saya share langkah-langkah yang boleh anda lakukan untuk menghadapi pelanggan yang sedang marah agar mereka tenang dan cool down serta tidak meninggalkan bad rating di kedai anda!

  • 4 Teknik Promosi yang boleh anda gunakan di dalam Shopee untuk mempromosikan kedai anda ke tahap maksimun agar lebih ramai yang akan nampak kedai dan produk anda!

  • Anda masih tiada produk untuk dijual? Saya juga kongsikan 5 pihak yang boleh anda “usha” untuk mendapatkan bekalan produk jualan anda di Shopee!

  • Anda tiada modal untuk beli & simpan stok produk? Juga jangan risau! Ada 3 kaedah niaga saya kongsikan yang mana, ianya tidak memerlukan anda untuk menyimpan stok untuk mula berniaga di Shopee!

  • Apa yang lebih menarik! Saya kongsikan pembekal dropship yang power dan boleh dipercayai dalam ebook ini! Pembekal ini ada lebih 100,000 produk yang boleh anda jual! Jadi, tiada lagi alasan untuk anda mula berniaga di Shopee!

  • Teknik 1000 follower seminggu! Hah! Ini teknik RAHSIA saya bagaimana saya mendapatkan follower yang ramai untuk kedai Shopee saya dalam masa yang singkat! Teknik ni advance sikit! Anda takkan jumpa teknik ini di mana-mana website atau di mana-mana ebook yang lain! 🙂

Berminat Nak Dapatkan Ebook Ini?.

Ops! Sebelum itu! Saya minta maaf terlebih dahulu dan saya mahu berterus-terang dengan anda! Ebook ini bukanlah sesuai untuk semua orang… Antara orang yang tidak sesuai untuk mendapatkan ebook ini ialah.

Sudah Bersedia Untuk Dapatkan Ebook Ini?.

Baiklah! Jika anda tidak tergolong dalam 3 golongan yang saya sebutkan diatas dan anda betul-betul berminat untuk dapatan ebook ini!

Saya ada berita gembira untuk anda!

Jika anda dapatkan ebook Bisnes Shopee ini hari ini juga! Saya akan berikan anda 3 ebook BONUS Istimewa yang dapat melengkapkan lagi ilmu anda untuk berniaga di Shopee!

3 Buah Ebook Bonus Special!.

BONUS #1 : JUAL PRODUK TANPA PESAING

Dalam ebook bonus ini saya berkongsikan teknik, bagaimana untuk membuat kajian tentang produk yang mempunyai permintaan tinggi tetapi kurang pesaing!

Dua perkara ini sangat penting!

Antara sebab jualan anda akan menjadi sendu adalah disebabkan kurangnya permintaan produk di dalam pasaran atau, disebabkan terdapat terlalu ramai pesaing!

Jadi adalah amat penting untuk anda dapatkan produk yang tepat untuk berniaga di Shopee!,

BONUS #2 : 7 CARA PROMOSI SECARA PERCUMA!

Di dalam ebook utama, saya sudah kongsikan 4 cara promosi . Namun dalam ebook bonus ini! Saya kongsikan lagi 7 cara promosi yang boleh anda lakukan untuk promosikan lagi kedai dan produk anda di Shopee!

Kesemua 7 cara yang saya tunjukkan ini adalah kaedah promosi percuma tetapi ianya tetap berkesan! Sehingga hari ini… saya masih lagi menggunakan 7 kaedah promosi ini!

BONUS #3 : STUDY CASE : 2 STRATEGI NIAGA TANPA MODAL DI SHOPEE!

Dalam ebook ini pula! Saya tunjukkan secara real, bagaimana saya cari pembekal, setup kedai, masukkan barang hinggalah kepada mengurus order pelanggan dan pastikan barang tersebut sampai ke tangan pelanggan!

Bukan 1 study case! Tapi 2…. Kedua-duanya tidak memerlukan saya mengeluarkan modal yang besar dan tanpa perlu menyimpan stok untuk bermula!

**Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK(electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda. .

EXTRA BONUS! - FB GROUP SUPPORT

Ya! Tidak cukup dengan 3 ebook Bonus yang power diatas! Saya juga turut menyediakan sebuah Facebook Group khas untuk anda yang mendapatkan ebook ini pada hari ini!

Dalam group ini, anda boleh bertanya soalan jika anda ada sebarang perkara yang mungkin anda kurang jelas setelah membaca ebook Bisnes Shopee ini!. Di dalam group ini juga anda boleh saling mengenali pembaca-pembaca ebook yang lain dan berkongsi info dan tips yang terkini!

Jadi,anda tidak perlu risau kerana anda tidak akan ditinggalkan terkapai-kapai berseorangan setelah anda mendapatkan ebook ini!

   

Klik Butang Dibawah!.

Baiklah! Tanpa melengahkan masa lagi! Anda boleh klik butang hijau “Dapatkan Sekarang!”  atau gambar ebook dibawah untuk mendapatkan ebook ini!

Harga? Berapakah harga ebook ini?

Saya tidak akan bermain potong-potong harga dengan anda!
Direct sahaja saya katakan… saya tawarkan pakej ebook Panduan Bisnes Shopee ini dengan harga yang cukup murah dan berbaloi!

Iaitu…. Hanya RM100 sahaja!  Ya! RM100 sahaja!
Namun begitu, saya tidak dapat janji harga ini akan kekal untuk selamanya!

Jadi, lebih baik anda dapatkan ebook ini hari ini juga sebelum saya berubah fikiran menaikkan harga ebook ini atau menarik semula 3 bonus istimewa yang saya tawarkan bersama ebook ini!

**Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK(electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda. .

Tak Yakin Ebook Ini Akan Dapat Membantu Anda Mula Berniaga & Jana Wang Di Shopee?!.

Baiklah! Mari kita lihat beberapa orang yang telah mendapatkan ebook ini dan telah bertindak mengikuti apa yang diajarkan di dalam ebook ini! Rata-rata, mereka berjaya menjana RM 4 Angka dalam tempoh seminggu di Shopee!
 

Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan!

Dengan setiap pembelian ebook “Bisnes Shopee” ini, saya sertakan sekali dengan jaminan kepuasan 100% atau wang anda dikembalikan.

Jika setelah anda dapatkan ebook ini dan mendapati segala isi kandungannya langsung tidak mendatangkan faedah dan manfaat kepada anda dalam memulakan perniagaan di Shopee, saya akan pulangkan wang RM100 anda.

Ya, saya akan pulangkan wang anda TANPA BANYAK SOAL!

Setelah anda habis baca ebook ini, jika anda tidak berpuas hati, email kan sahaja kepada saya di [email protected] tentang rasa ketidakpuas-hatian anda itu. Saya akan pulangkan wang anda.

Sebenarnya kan… Jika anda lihat betul-betul tawaran ini, anda memang langsung takkan rugi apa-apa untuk dapatkan ebook ini. Segala risiko pembelian anda, pihak saya yang akan tanggung.

Oleh itu, anda tunggu apa lagi, cepat lakukan tempahan sekarang juga sebelum peluang pemberian Bonus Percuma di tarik balik pada bila-bila masa!

Klik gambar ebook  di bawah untuk lakukan tempahan pakej ebook Bisnes Shopee ini pada harga RM100 sahaja SEKARANG ..

 

Klik dan DAPATKAN SEKARANG!

**Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK(electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda. .

Pelaburan Ilmu Yang Berbaloi...InsyaAllah..

Saya telah mencuba pelbagai cara untuk memaksimakan keuntungan dengan Shopee, banyak kos dan masa yang telah saya laburkan. Anda tidak perlu bersusah payah mecuba perkara-perkara baru yang tak tentu hasilnya lagi, hanya perlu tiru, copy paste sahaja cara saya.

Namun begitu, saya tidaklah menjamin anda pasti akan mendapat jualan 4 angka seminggu di Shopee setelah membaca ebook ini! Ianya bergantung kepada pelbagai faktor serta usaha anda dimana ianya adalah diluar kawalan saya.

Info dan ilmu di dalam ebook ini hanyalah bertujuan untuk membantu anda bermula dengan pantas tanpa anda perlu membuang masa, tenaga dan wang di dalam mencuba dan mencari-cari cara yang betul untuk mula berniaga di Shopee.

 Anda tidak akan rugi memiliki ebook ini, dengan pelaburan yang minima, sekiranya anda mengikut panduan di dalam ebook ini dengan betul seperti apa yang saya kongsikan, insyaAllah anda akan dapat membayar semula kos ebook ini tidak sampai seminggu pun apabila anda mula berniaga di Shopee.

Sekian,

John Jenin
Shopee Preferred Seller
Penulis Ebook BisnesShopee.com

Translate »
Tawaran 1 Slot Iklan ADVERTORIAL PERCUMA khas untuk anda!

Berminat? Isikan info berikut…

Home Biz Planner
Mahu Dapatkannya Secara Percuma?

Isikan Maklumat Berikut..

Mahu EBook Panduan Memulakan Bisnes Dari Rumah + Biz Planner 2022?

Isikan Maklumat Berikut..