Bisnes Dropship Di Shopify
(Income dalam USD)

Bisnes Online Paling Dropship Untung Dalam USD Sehingga 3-4 Angka Sebulan.. Seminggu.. Sehari.. Selamba Jer!

Ramai orang mempunyai cita-cita dan berimpian untuk menjadi usahawan, punya produk sendiri dan dapat menjana pendapatan yang lumayan setiap hari. Tahukah anda, cara termudah dan paling senang nak mula sebagai usahawan online adalah dengan menjual produk secara dropship! 

Apa Itu Dropship?

Anda tidak perlu modal yang besar untuk beli dan simpan stok produk, mempunyai pekerja, menguruskan penghantaran barangan. Anda cuma perlu menjadi orang tengah antara pembekal dan pelanggan saja.

Apa Itu Shopify?

Shopify merupakan sebuah platform digunakan untuk menghasilkan laman web e-commerce seperti Shopee, Lazada dan Alibaba. Anda boleh membuat laman web sendiri menggunakan Shopify.

Dengan platform shopify, anda boleh membuat kedai online dan meletakkan semua produk dropship anda untuk dijual pada market antarabangsa

Ingin Belajar Cara Buat Duit Dengan Dropship Di Shopify?

Kini anda boleh belajar cara  buat bisnes dropship dari Malaysia tapi kaut untung kaw-kaw dari matawang USD dari serata dunia! Ia disajikan dalam bentuk video training langkah demi langkah. Yang best adalah panduan dan video bisnes dari rumah ini adalah dalam bahasa melayu tau! Tak payah pening2 nak belajar Bahasa Inggeris yer!

*TIRUVASI = TIRU + INOVASI adalah gabungan tiru dan inovasi. Untuk berjaya dalam apa jua bidang, kita tidak boleh lari dari kesilapan dan kegagalan sama ada kecil ataupun besar. Namun, kita boleh mengurangkan kesilapan kita dengan meniru tindakan orang yang telah berjaya.